Annonse

Skreddersydde telefonløsninger til legekontor og helseforetak.

bigstock_Front_Desk_4955032-600

Utviklingen av telefonløsninger og mobillinjer skjer i et stadig raskere tempo. Det kommer stadig vekk nye aktører på markedet som foreslår nytt utstyr og nye løsninger knyttet opp mot Helsenett og andre tjenesteaktører. Men er utskifting av linjer og utstyr alltid nødvendig?

We4You har gjort det til sitt spesialområde å sjekke hva bedriftene har av utstyr og software og vurdere hva som må og bør skiftes ut. Hva er rett og slett best for bedriften, de ansatte og klientene? Det er mange av kundene våre takknemlig for, vi sparer dem for penger på kort og lang sikt. Gjennomgangen er gratis. Du betaler kun for utstyr som blir installert og kjøpt inn. Du får først et nøyaktig spesifisert tilbud.

We4you AS
Postboks 161 Kaldbakken, 0903 Oslo
Telefon: 22 90 10 60
Telefax: 22 90 10 65
E-mail: firmapost@we4you.no
Kundesenter: kundeservice@we4you.no

We4you er forhandler for telefonsystemer og har løsninger som kombineres på mange forskjellige måter for å løse legesenteres behov. Vi kan knytte sammen tradisjonell telefoni som ISDN og analog mot nye løsninger med IP-telefoni, mot eksterne databaser og mot mobiltelefoner. Tekniker fra We4you kan knytte sammen dine telefoner til moderne linjer med lavere takst. Du vil kunne redusere kostnadene kraftig.

Fyll ut
Ja, takk. Vi ønsker å vurdere hva med vår telefonløsning det lønner seg å bytte utTips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut