Ønsker du å gi pasientene dine mer forståelse for sin egen behandling?

Nå er det utviklet et nytt og viktig PC-basert hjelpemiddel som gør det enklere for dine pasienter å forstå sin egen situasjon.
Og du som lege/terapeut får et førsteklasses hjelpemiddel til å forklare behandlingen for pasientene.
Programvare-250

Eksempel: Musculus Sceletium

InformaMedica versjon Musculus Sceletium presenterer 41 vanlige muskel- og skjelettlidelser med over 300 illustrasjoner og mer enn 40 videoer for diagnostisering. InformaMedica leveres som en CD-plate og er klar til salg i første kvartal 2010. Programmet er uten kobling til personopplysninger i pasientadministrative systemer.

Illustrasjoner for pasientene

Du får illustrasjoner, fotos og animasjoner som viser normalanatomien og de patologiske forandringer i vevet som er årsak til plagene. Aktuelle undersøkelser (røntgen og MR) blir illustrert som eksempler på hva de kan gi oss av supplerende opplysninger. Du kan også informere pasienten om ønsket behandling, enten det er egentrening, medikamentell eller kirurgisk behandling.
Isjas-600_500x388

Pdf-utskrifter til pasientene

Pdf-utskrifter bidrar til at pasientene bedre forstår sin egen medisinske situasjon. Last ned eksempel ved å trykkel på arket til venstre.

 

Se angitte plager og kliniske funn

Under avsnittet Diagnostikk finner du tekst og videosekvenser som angir plager og de kliniske funn slik de oftest fremkommer ved de 41 muskel-skjelettilstander som presenteres i dette programmet. Denne delen av programmet er beregnet på behandleren som et hjelpemiddel for å komme frem til rett diagnose.

Se kort videodemonstrasjon her

Programmet er norsk og utviklet av
Håkon Lie dr.med., idéinnehaver og spesialist i fysikalsk medisin/rehabilitering og nevrolog. Lars Engebretsen redaktør, professor i ortopedi ved Oslo Universitetssykehus og forskningssjef ved Olympiatoppen. Jørgen Skavlan fastlege i Oslo og lege i Puls, NRK. Elisabeth Aas Jacobsen kiropraktor, spesialfelt barn. Trine Bjørner fastlege i Oslo og 1. amanuensis ved seksjon for allmennmedisin, UIO. Hans Petter Faugli, manuellterapeut - Leder for læregruppen i MTT. Kari C. Toverud Internasjonalt anerkjent medisinsk illustratør. Den eneste sertifiserte illustratøren i Europa. Lavrans Løvlie Servicedesign-ekspert og direktør i designfirmaet LiveWork.

Mer informasjon?

InformaMedica
Box 150 Oppsal, 0619 Oppsal
Besøksadresse
Olaf Helsets vei 6, 0694 Oslo
Tlf. 21 55 59 40, post@informamedica.no
 www.informamedica.no
Fyll ut feltene nedenfor og du får tilsendt informasjonsmateriell. Felt merket med * er obligatoriske.
Tips en venn  Skriv ut