Legejobb - et sted med informasjon du har nytte av

Vi har ambisjoner med dette nettstedet. Her skal du finne nyttig informasjon du kan bruke i ditt daglige arbeid. Vi skal gjøre en jobb for deg. Gå gjennom en rekke nyheter. Sjekke hva som kan være av verdi. Finne nyheter fra leverandører og andre samarbeidspartnere som du bør vite om.

Informasjonslogistikk er stikkordet

Det er bedre at en eller flere leger går gjennom nyheter og annet stoff som daglig dukker opp, foretar utvelgelse og publiserer på ett sted enn at 13.000 leger gjør det samme. Jo mer utvalgt stoffet er for denne målgruppen, dessto mer tid kan du og andre leger bruke på primærfunksjonen, pasientbehandling.

Nettstedet Legejobb.no skal kombineres med nyhetsbrevet Ukeslutt

Legejobb og nyhetsbrevet Ukeslutt som skal sendes jevnlig på e-post til deg og andre som ønsker informasjon, skal virke sammen. Ukeslutt skal få deg til å bli oppmerksom på de viktigste nyhetene. Du vil få det på e-post. Så går du til www.legejobb.no og leser mer eller går direkte til kilden til nyheten.

Meld deg på som mottaker av nyhetsbrevet Ukeslutt

Det gjelder å følge med i en travel og enda mer informasjonsrik hverdag. Legejobb og Ukeslutt skal bidra med hva vi kan – med informasjonslogistikk. Meld deg på her

Kontakt oss

Du finner kontaktinformasjon her.
Til side med kontaktinformasjon

Tips en venn  Skriv ut