Godt tilbud til legejobbs lesere

Leilighet til leie i Les Arcs i Frankrike

Les Arcs er en levende fransk middelalderby med 6000 innbyggere. Den eldste delen LE PARAGE er fra 1100 tallet, mens store deler av bykjernen består av hus som er et par hundre år gamle.
Arcs-original
Det er gode kommunikasjoner i området og lett å komme hit, en time med bil eller tog fra flyplassen i Nice. En halvtimes kjøring fra Middelhavet. Les Arcs er et jernbaneknutepunkt: 20 min til kysten med lokaltog – Frejus, St Raphael, Cannes, Antibes, Nice..... TGV- med forbindelse til Marseille og Paris.

Leiligheten har 4 sengeplasser, vaskemaskin, 2 kjøleskap, oppvaskmaskin, TV og trådløst nettverk. Den går over 2 etg. Kjøkken, stue ,spisestue og en fantastisk terrasse i en etg og i topp etasjen et soverom med dobbeltseng og en sovealkove med dobbeltseng og vindu. Her er det også bad og toalett.

Pris: 3000 kr. pr uke

Hvis ønskelig kan rengjøring ved avreise ordnes gjennom vår franske nabo det koster 50 euro. Leiligheten er ledig fom uke 16 tom uke 24 og fom uke 31- tom uke 35. For mer info kontakt Tore mail tore.sorlie@unn.no el tlf: 90179401 PS Bildene som legges ut er tatt på nyttårsaften:
application/pdfleilighet til leie i les arcs i frankrike.pdf 371 KB
Ja, takk. Interessert i å høre mer om tilbudetTips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut