Få øynene opp for fordelene med helsehus

Helsehus er skreddersydd for leger som er flinke til å samarbeide. Når flere innen de helserelaterte yrkene får samme adresse, skaper det et miljø som er gunstig både for leger og pasienter. Ikke minst betyr det muligheter for avlastning og utvikling.

Gunstig for pasientene

Et større tilbud av helseforetak gjør at pasientene kan få ordnet mer på en gang. Bare se på utviklingen av handlesentere.
Venterom-600

Gunstig for leger og helsearbeidere

• Bedre faglig miljø • Større trafikk gir et bedre grunnlag for å utvikle sin praksis. • Helsehus gir bedre muligheter for avlastning ved ferier, kurs og andre fravær. • Enklere rekruttering til ledige stillinger/praksiser.

Kan du tenke deg tanken?

Hvis du bare lurer på om det er mulighet der du bor, så kan du ta kontakt med oss. Vi kan bidra med alt det praktiske, mens du arbeider med pasienter. Det koster ingenting å snakke med oss. Alt skjer konfidensielt og uforpliktende.

Et nytt helsesenter under etablering i Kristiansand sentrum

Vi søker kontakt med leger og helseaktører som ønsker å være med på et nytt, stort helsesenter-prosjekt som er integrert i et moderne kjøpe- og servicesenter i Kristiansand sentrum. Her er det mange muligheter. Lokalene tilbys skreddersydd for ditt bruk.
i_chain_logo

Mer informasjon?

Send oss en e-post eller ring
Helsehuset Vitusapotek as
prosjektleder Bernt Olav Østberg
tlf. 24 11 74 00
mobil 92 68 17 02
bernt.olav.ostberg@vitusapotek.no
Flere detaljer på www.helsehuset.vitusapotek.no
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
Google+